Yritys

Satojen tilaisuuksien takana

Järjestätkö yrityksesi juhlia? Onko tulossa tärkeä tapahtuma, mutta et keksi mitään tekemistä tai tarjottavaa? Puuttuuko kenties paikka kokoukselle tai seminaarille? Vai onko bileiden teema hukassa? Entä henkilöstön virkistyspäivä? Mitä kivaa tänä vuonna?

Eventours suunnittelee ja toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia avaimet käteen -periaatteella sekä Oulussa ja lähialueilla. Kauttamme järjestyvät erilaiset safarit, liikunnalliset ohjelmapalvelut, tyky-päivät, kokouspaketit, esiintyjät, luennoitsijat, kokkikurssit jne.

Kaikkien alojen asiantuntijoita

Toiminnan perustana on laaja partneriverkosto, joka koostuu osaavista ammattilaista. Eventoursin kautta löytyy ainutlaatuisia vaihtoehtoja niin leppoisan pieniin tilaisuuksiin kuin näyttäviin, isoihin juhliin.

Eventours suunnittelee asiakkaille kokonaispaketteja huolehtien myös pienimmät yksityiskohdat aina kuljetuksista ruokailuun sekä erilaisiin ohjelmapalveluihin. Kaikkien palveluiden toteuttajat ovat oman alansa rautaisia ammattilaisia – siksi ryhmäsi on aina osaavissa käsissä.

Järkeä järjestelyihin

Asiakkaanamme pääset järjestelyistä vähällä: kerro mitä haluat ja milloin, Eventours etsii parhaat tilat ja toteuttajat toiveillesi laajan kokemuksen ja monipuolisen paikallistuntemuksen turvin. Säästät aikaa ja vaivaa samalla, kun pidät kustannukset kurissa. Ja mikä parasta – kokonaispaketti Eventoursin kautta ei maksa yhtään enempää kuin varaisit kaiken itse!

Tehdään yhdessä pienestäkin tapahtumasta suuri juhla!

Toimistomme palvelee arkisin ma – pe klo 8.00 – 16.00.

Vauhtipuisto Oy:n tietosuoja-asetus löytyy täältä