Villa Salmenranta – valkoinen Villa Vuokko

Villa Salmenranta – valkoinen Villa Vuokko

Idyllinen huvilaympäristö Villa Salmenranta on viehättävä paikka Hietasaaressa Mustasalmen  varrella.Alueen upea huvilamiljöö luo onnistuneet puitteet juhliin tai vaikkapa kesäpäivän viettoon omalla porukalla. Villa Salmeranta on kesäkäytössä toukokuusta lokakuuhun.

Alue pitää sisällään upean pihapiirin, kaksi erillistä juhlataloa ja yli sata vuotta vanhan aidon savusaunan, maasaunan sekä kertalämmitteisen puusaunan sekä paljun. Juhlatiloja vuokrataan villa + saunakohtaisesti tai koko alueena. Alueella ei voi yöpyä.

Valkoinen huvila Villa Vuokkossa on ylä- ja alakerta, jossa suositushenkilömäärä 40 hlö, yläkertaa voi käyttää halutessaan.  Valkoisen Villan yhteydessä on Oulun vanhin savusauna sekä Juhlatalo Iita, joka  on autenttinen saluuna n. 20 hengelle. Juhlatalo Iitaa vuokrataan Villa Vuokon vuokrauksen yhteydessä.

Pihalla on puutarharyhmiä, puuhiiligrillejä sekä pergola. Kauttamme järjestyy tiloihin ruokailut, ohjelmaa, aktiviteetteja sekä kuljetukset. Kysy tarjous omalle tilaisuudellesi.

Lisää kuvia tiloista täältä