Kotakokkikurssi

Kotakokkikurssi

Nyt voi oppia mestarikokiksi Vihiluodon Kodan järjestämällä kotakokkikurssilla. Ruoat valmistetaan avotulen äärellä ja lopuksi nautitaan työn tulokset! Mukaan tarvitset vain iloista mieltä ja rohkeaa asennetta.
Varsinainen ohjelma alkaa illan kurssin ja käytettävien raaka-aineiden esittelyllä sekä työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Koska hyvän ruuan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan. Tiimit vastaavat itse kaikesta, pöytien kattamisesta ruoanvalmistukseen. Lopuksi jaetaan diplomit kaikille uusille mestarikokeille!

Menu I
Savumuikkukeittoa

Paistettua poroa ja anjovisvoita -karamellisoitua naurista,

lämmintä tomaatti-yrttisalaattia

Tyrnävän tervasnapsilla liekitettyä leipäjuustoa ja lakkahilloa
74 €

Menu II
Kananmaksaa sherryssä – chiliherkkusieniä

Kala-äyriäispaella

Omenatäytteiset crepesit
63 €

Menu III

Rössypottukeitto – valmistetaan soseutettuna

Loimulohta/savulohiruusuke – juures-pottuvoita, dijon-smetanakastiketta

Crepes Suzette – appelsiiniliköörillä liekitettyjä lettuja
74 €

Lisäksi peritään tilavuokra 150€

Menun hinta sisältää tervetulodrinkin (alkoholiton), raaka-aineet, välineet ja opetuksen.

Minimiveloitus 10 henkilöä.

Ohjelmapalvelun kesto kolme tuntia

Ryhmäkoko 10-20 henkilöä.

Kodassa on anniskeluoikeudet. Juomat eivät sisälly kurssin hintaan vaan veloitetaan kulutuksen mukaan.

Varustus: Ulkoiluun sopiva varustus (savu tarttuu vaatteisiin)

Lisämaksusta sauna